Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 
Tanácsadás Pénzügyi források Partnereink Pályázat
 

Tanácsadás

Letölthető belépési nyilatkozat itt

Tisztelt Hölgyem /Uram!

Ezúton is szeretettel köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy önálló kereskedelmi vagy vendéglátóipari üzleti tevékenységet folytat. Néhány gondolattal Szervezetünket szeretnénk bemutatni. A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ” a Somogy megyében székhellyel vagy telephellyel rendelkező egyéni és társas vállalkozók szakmai-, munkaadói érdekképviseleti civil egyesülete. Országos Szövetséget alakítottunk Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége "KISOSZ" néven. Bízunk abban, hogy a sajtóban, tévében, rádióban mind többet hall, az Önök képviseletében tett lépéseinkről. Megyénkben több helyi csoportelnökség - amelynek tagjai gyakorlott és tapasztalt kereskedő és vendéglátó Társak - segítik tagjaink munkáját. A szervezetünk ingyenes és térítéses szolgáltatásokkal áll tagjai rendelkezésére.

Ingyenes szolgáltatások:

  • kereskedelmi, kereskedelmi szolgáltatási, vendéglátóipari tevékenység beindításával kapcsolatos tudnivalók ismertetése,
  • adózási tanácsadás, információnyújtás hitelfelvételi és tőke-elhelyezési ügyekben, pályázati lehetőségek ajánlása,
  • kereskedők és vendéglátós tagok részére "keresek-kínálok" közvetítési tevékenység (ingatlan, berendezés stb.),
  • a Kereskedelmi Élet c. újság ingyenes biztosítása, amely rendszeresen (havonta) tudósít a jogszabályok változásairól, azok értelmezését segíti, az érdekképviseletek kezdeményezésén túl, árubeszerzési lehetőségeket is tartalmaz,
  • árubemutatók szervezése és közreműködés a tagok részére szélesebb és jobb kondíciójú árubeszerzéseknél,
  • aktuális információkat tartalmazó ún. Hírlevél rendszeres eljuttatása címére,
  • egyedi ügyek intézéséhez kedvező kapcsolatrendszer kialakítása a Polgármesteri Hivatalokkal, önkormányzati testületekkel,
  • szakmai információcsere a szakhatóságokkal, kiemelten a NAV és a Somogy Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szerveivel (fogyasztóvédelem, munkaügyi-munkabiztonsági, népegészségügyi, élelmiszerlánc-biztonsági, stb.
  • Internetes WEB oldalunkon (www.kisosz.somogy.hu) folyamatos frissítésű információk vállalkozóknak
  • Pályázati figyelés, információk átadása.
  • Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely szerződések előkészítése
  • Széchenyi kártya (hitelkártya) kiváltásához kapcsolatos tanácsadás, érdekképviseleti javaslat

Térítéses szolgáltatások:

  • Továbbképző tanfolyamok, szakmai napok szervezése kezdő és működő vállalkozók részére. Részvételi díj: KISOSZ tagoknak és tanfolyami hallgatóknak ingyenes, egyéb érdeklődőknek térítéssel. Témakörök: adó, ár, jövedéki áru forgalmazás, társadalombiztosítási, közegészségügyi, fogyasztóvédelmi, munkaügyi, munkabiztonsági előírások stb.
  • Pályázatok elkészítésében közreműködés,
  • Kereskedői és vendéglátó szakképesítést nyújtó tanfolyamok szervezése -igény szerint- a megye több településén
  • Tagok körében hirdetési és reklámlehetőség


A vállalkozó döntően az érdekképviseleteken keresztül tud érdemi beleszólást elérni a helyi és a központi jogalkotásba, a működését alapvetően befolyásoló döntésekbe. Szeretnénk Önt is bevonni az együttes gondolkodásba, ezért kapcsolatot kezdeményezünk Önnel illetve munkaadójával(Ha nem Ön a vállalkozó, ez esetben kérem a tájékoztató anyagot munkáltatójának szíveskedjen átadni)

Amennyiben az érdekképviseleti munkánkkal kapcsolatos tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, úgy munkanapokon 8-16.30 óra között kapcsolatot teremthet Kollégámmal a 06-82/510-666 és a  30/6 202 205 telefonon, vagy a kisosz@somogy.hu e-mail címen és további információkkal szolgálunk.

Letölthető belépési nyilatkozat itt

 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem