Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Szezonindító vállalkozói fórum Balatonszárszón június 3-án

A 2015. június 3-án (szerdán) 8.30 órakor Balatonszárszó, Kossuth L. utca 2. szám alatt található Véndiófa étteremben - hagyományosan sor kerül- a KISOSZ turisztikai szezonindító megyei fórumára.

A rendezvényre KISOSZ tag kiskereskedőket és vendéglátósokat hívtuk. Javasoljuk, amennyiben még nem tagja a Munkaadói Érdekképviseletnek keressen kapcsolatot velünk. Elérhetőségeink: honlap: www.kisosz.somogy.hu, e-mail cím: kisosz@somogy.hu, telefon: 82/510-666, 30/6202-205, 30/531-8502, 30/9933-933. Posta cím: 7400 Kaposvár, Németh István fasor 37.

 A vállalkozói fórumon valamennyi KISOSZ tag – nem csak a Balaton partiak – számára nyújtunk hasznosítható információkat tartalmazó rövid előadásokat a jogszabályváltozások értelmezéséről, a hatósági ellenőrzési tapasztalatokról és a következő időszak ellenőrzési témáiról, módszereiről.

 Meghívásunkat elfogadta:

a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV) Somogy Megyei Adóigazgatósága- Szántó Vilmosné igazgató- helyettes Asszony és Hetesi Gábor osztályvezető,

a NAV Somogy Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága- Dr. Türgyei Róbert igazgató- helyettes,

valamint a  Somogy Megyei Kormányhivatal ( fogyasztóvédelem, munkaügy,élelmiszerlánc- biztonság, népegészségügy) ellenőrzéssel foglalkozó egységei.

A Somogy Megyei Kormányhivatalt:

·         fogyasztóvédelmi témában Brantmüller Zsoltné főosztályvezető helyettes asszony,

·         népegészségügyi témában dr. Fadgyas Erzsébet főosztályvezető asszony,

·         munkaügyi témában dr. Szikra László főosztályvezető úr,

·         élelmiszerlánc-biztonsági témában  dr. Tóth Ferenc járási főállatorvos úr képviseli.

 A rendezvényen lehetősége lesz a meghívottakhoz kérdéseket feltenni, véleményt mondani.

 Javasolom a kiemelt érdekképviseleti esemény időpontját ( Pünkösd utáni héten, június 3-án, szerdán 8.30- tól kb. 12 óráig) szíveskedjen naptárában előjegyezni. Amennyiben konkrét kérdése van valamely szakhatóság képviselője felé kérem írja meg a kisosz@somogy.hu e-mail címre, vagy telefonon diktálja be munkatársamnak a 30/531-8502-es telefonszámon. A kérdéseket közvetítjük a főosztályok munkatársai felé, így felkészülhetnek és válaszolhatnak kérdéseikre.

 

 



2015-05-22

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem