Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Tájékoztató a nyitórendezvényről

A TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0019 „KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban” keretében a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége a régióban működő három megyei (Baranya, Somogy, Tolna) tagegyesülettel együtt érdekképviseleti tevékenysége fejlesztését irányozta elő.

A program nyitórendezvényére Somogy megyében, Kaposváron került sor 2014. február 12-én a KISOSZ Székház oktatótermében. A rendezvényre az érintett három megyéből vettek részt vállalkozók, a KISOSZ tagegyesületek tisztségviselői és a sajtó képviselői.
A résztvevők között volt Dr. Antalffy Gábor Úr, a KISOSZ ügyvezető elnöke, és Gelencsér Attila Úr, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke.

Dr. Antalffy Gábor Úr és Dr. Fischer Sándor Úr projektmenedzser sokoldalú tájékoztatást nyújtott a projektben megvalósítandó tevékenységekről és a projekt tartalmi végrehajtásáról.
A projekt tartalmi végrehajtása során a következőket tervezzük:
1. Szakmai kiadvány készítése
2. Tájékoztató fórumok vállalkozók számára (megyénként 6-6 fórum)
3. Kettő 100 fős nagy konferencia az érdekképviseleti tevékenység bemutatásáról, a régióra vagy megyére jellemző foglalkoztatási helyzetről, a munka törvénykönyv módosításáról.
4. Szervezetfejlesztési terv létrehozása
5. Közös szakértői bázis kialakítása
6. Tagtoborzó kiadvány készítése
7. Képzés és kompetenciafejlesztés
8. Eseti ismeretbővítés- szemináriumok megtartása
9. Kérdőíves felmérés megyénként 100-100 vállalkozás megkeresésével

A programból is kitűnik, hogy a KISOSZ minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy segítse a mikro- és kisvállalkozói kört – emelte ki Dr. Antalffy Gábor Úr.

Gelencsér Attila Úr, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a résztvevőket, részletesen szólt az elmúlt hét év uniós támogatási forrásainak felhasználásáról, valamint a 2014-2020 közötti Európai Uniós ciklus terveiről is. Rámutatott, hogy a kkv szektor stratégiai partnere a családoknak, az önkormányzatoknak és a kormányzatnak.

Az előadók és a megjelent vállalkozók közül többen a Somogyi Hírlap, a Somogy Televízió és a Kapos Televízió riportereinek kérdéseire válaszoltak.

 



2014-04-9

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem