Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Tájékoztató TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0104 projektről

„Munkaerőpiaci szolgáltatások fejlesztése a KISOSZ Somogy megyei szervezeténél” TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0104 című projekt indul Somogy megyében


Az induló projekt céljainak elérése érdekében a humánerőforrás fejlesztések eszközeire épít, így a program végrehajtásának keretei megvalósuló munkaerő-piaci szolgáltatások eredményességére, sikerességére épít. A projekt segítségével a vállalkozók munkavégző-képesség megtartását és fejlesztését segítő szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a rendelkezésére álljon a megfelelően képzett, foglalkoztatható munkaerő a kereskedelemben és a vendéglátásban. A támogatással a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó egyesületünk fejleszti, a szolgáltatásait. Különösen a turisztikai területeken – kiemelten a Balaton parton – városokban és a hátrányos helyzetű térségekben nyújt szolgáltatást.

A támogatás a belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével a szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja. A fejlesztés eredményeképpen a civil szervezeteknek nagyobb esélye lesz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (továbbiakban NFSZ) által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásra és/vagy az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések kidolgozására, megvalósítására.

A munkaerő piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására történő felkészüléssel biztosítható, hogy a megye egész területén azonos színvonalú szolgáltatásokat kapjanak az álláskeresők. Ez a konstrukció az aktív munkaerő-piaci politikák rendszerében potenciális szolgáltatóként megjelenő, munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztését, kapacitásainak megerősítését, a megalkotott szolgáltatási sztenderdeknek való megfelelés segítését szolgálja.

A konstrukció célja továbbá, hogy
• a kidolgozott sztenderdeknek megfelelően fejlődjenek a munkaerőpiaci szolgáltatók munkatársainak készségei;
• fejlődjön a munkaerő-piaci szolgáltatók szervezeti kultúrája, átlátható,transzparens protokollok alapján biztosítsák szolgáltatásuk minőségét, hatékonyságát, és az ügyfelek útját szervezetüknél;
• az egyes munkaerő-piaci szolgáltatóknál a TÁMOP-2.6.2-es projekt keretében kidolgozott sztenderdeknek megfelelően kerüljenek kialakításra a szolgáltatások.

Személyes ügyfélfogadás: a KISOSZ Somogy megyei székházában, 7400 Kaposvár, Németh István fasor 37.
Telefonos ügyfélszolgálat: 2013.01.01-től 06/82-510-666, 30/6202-205 telefonszámon
A személyes és telefonos ügyfélszolgálat elérhetőségei: Hétfő: 8,00-17,00 és Szerda: 8,00-13,00
Internetes elérhetőség: kisosz@somogy.hu

2013-08-23

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem