Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.

Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Büntetik és üldözik a bóvlit

Számtalan esetben fordul elő, hogy a pénztárnál többet fizetünk, mint kellene, lejárt szavatosságú élelmiszert akarnak ránk sózni, sokadik életét élő pörköltet szolgálnak fel az étteremben, nem kapunk magyar nyelvű leírást a műszaki cikkhez, elfelejtenek blokkot adni, amivel igazolhatnánk a vásárlást, ha reklamálni akarunk. Mindezek mindennapos bosszúságot okoznak nekünk vásárlóknak. Aki egyszer megégette magát, az márfelkészülten megy bevásárolni, vagy étterembe. A szabályt szegő kereskedők és vendéglátók nemcsak a fogyasztókat károsítják meg, hanem a szakmár is lejáratják. Ez ellen próbál fellépni a Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete (KISOSZ) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Dél-Dunántúli Regionális Felügyelősége. Szombaton délelőtt Kertész Rezső, a Kisosz társelnöke és Halas Ernőné, a fogyasztóvédelem regoonális igazgatója együttműködéséi megállapodást írt alá annak érdekében, hogy a megyei kis- és középvállalkozások a kereskedelem és vendéglátás területén jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak a fogyasztóknak. Halas Ernőné elmondta, hogy az idén mintegy kétezer ellenőrzést hajtottak végre, és a kiszabott büntetések összege elérte a kétszázmillió forintot. A megyébem működő hétezer kereskedő és háromezer vendéglátós tíz százaléka Kiszosz-tag. Kertész Rezső elmondta, hogy mindenkinek az érdekea minőségi szolgáltatás. Tagjaikat redszeresen képzik, mert ahogy mondják: a legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó. ebbe a munkába kapcsolódik bele a fogyasztóvédelmi hatóság a most megkötött megállapodás értelmében.

2008-01-3

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem