Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Turisztikai szezonnyitó Balatonszárszón június 4-én

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ” 2019. június 4-én (kedden) 8.30 - 12.30 óra között Balatonszárszón a Kossuth L. u. 2. szám alatt lévő Vén Diófa Étteremben turisztikai szezonindító megyei vállalkozói fórumot rendez.

Somogy megyében működő KISOSZ – tag vendéglátósok és kereskedők és ezen belül a dél - balatoni vállalkozók számára szeretnénk aktuális információkkal szolgálni a hatósági ellenőrzési tapasztalatokról, a várható ellenőrzések tartalmáról és módszeréről, valamint a jelentősebb – üzletek működését befolyásoló -  jogszabályi változásokról.

A rendezvényre meghívtuk a Somogy Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi-, a munkaügyi-, munkavédelmi-, élelmiszerbiztonsági-, közegészségügyi hatósági ellenőrzéssel foglalkozó szervezeti egységei Vezetőjét és Munkatársát, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága adó- és a vám szakterületek Képviselőit is. Szakmai témájú kérdéseit várjuk a kisosz@somogy.hu e-mail címre.

 Tudjuk visszatérő téma, hogy a vállalkozók nagy része nehezen tudja fél napra elhagyni üzletét, azonban célszerű lenne Önnek is személyesen részt venni a kiemelt érdekképviseleti rendezvényen és időt szakítani a szakmai feltöltődésre.

Kezdeményezzük, hogy e fontos esemény időpontját jegyezze elő naptárában és személyesen vegyen részt a kiemelt érdekképviseleti rendezvényen. Örömmel vennénk, amennyiben Önnel jönne egy olyan kereskedelemben, vagy vendéglátásban működő vállalkozó, aki még nem tagja Egyesületünknek és az Ön közreműködésével csatlakozna a kereskedők és vendéglátósok érdekképviseletének szakmai közösségéhez (KISOSZ).

Telefon elérhetőség: 06/30/9933-933



2019-04-12

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem