Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Széchenyi Kártya Program- 2019. évben elérhető EU pályázatok

Frissültek a Széchenyi Kártya Programban elérhető vállalkozói hitelek feltételei.

SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely kedvező lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására.

https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-kartya-folyoszamla-hitel

 SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZHITEL

A Konstrukció hosszabb, akár 36 hónapos futamideje miatt kifejezetten forgóeszközök (alapanyagok, árukészletek) finanszírozására alkalmas, mellyel vállalkozása egy egyszerűen elérhető és rugalmasan használható, államilag támogatott hitelhez juthat.

https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-forgoeszkoz-hitel

 AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA

Az Agrár Széchenyi Kártya a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció.

https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/agrar-szechenyi-kartya

 SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 100 millió forint összegben, akár 10 éves futamidőre is igényelhető, államilag támogatott, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései megvalósítását segítő hitel, mely hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-beruhazasi-hitel

 SZÉCHENYI ÖNERŐ KIEGÉSZÍTŐ HITEL  

A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel az Európai Uniós pályázati források sikeres felhasználását segíti azzal, hogy a megalapozott üzleti és fejlesztési tervekkel rendelkező KKV-k elegendő önrész hiányában is belevághatnak beruházási céljaik megvalósításába. A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozzák.

https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-onero-kiegeszito-hitel

 SZÉCHENYI TÁMOGATÁST MEGELŐLEGEZŐ HITEL

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel jellemzően a projekt befejezését követően folyósított vissza nem térítendő állami támogatások előfinanszírozására szolgál.

A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozzák.

 https://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-tamogatast-megelolegezo-hitel

Pályázati lehetőségek Európai Uniós forrásokra 2019. évben https://www.palyazat.gov.hu/plyzatkeres



2019-04-12

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem