Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Vállalkozói fórum Balatonszárszón június 5-én

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ" 2018. június 5-én (kedden) 8.30 órai kezdettel Balatonszárszón a Kossuth u. 2. szám alatt lévő Vén Diófa Étteremben turisztikai szezonindító vállalkozói fórumot rendez Somogy megyei KISOSZ Tag vendéglátósok és kereskedők számára.

A vállalkozók számára kívánunk aktuális információkkal szolgálni az ellenőrzési tapasztalatokról, a jogszabályi változásokról és a várható ellenőrzések tartalmáról és módszeréről.

A rendezvényre előadóként meghívjuk a Somogy Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi-, a munkaügyi-, élelmiszerbiztonsági-, közegészségügyi hatósági ellenőrzéssel foglalkozó szervezeti egységei Vezetőjét és Munkatársát, valamint a Nemzeti Adó - és Vámhivatal adó  és vám szakterületének Képviselőit.

 



2018-02-6

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem