Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Turisztikai szezonértékelés Siófokon

Augusztus 27-én a siófoki Piroska Csárdában megtartottuk a KISOSZ vállalkozói fórumát. 

A vállalkozói fórumot követő KISOSZ Megyei Elnökségi ülésen a nyári turisztikai szezon eddigi tapasztalatait összegeztük, értékeltük a kereskedelemben és a vendéglátásban működő vállalkozások helyzetét, a várható tendenciákat és egyeztettünk az ebből adódó érdekképviseleti feladatokról.

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ” Elnöksége a hosszú időn keresztül tisztességgel végzett szakmai és KISOSZ munkája elismeréséül KISOSZ Emlékplakett kitüntetésben részesítette:

Kecskemétiné Medgyesi Ilona Asszonyt: Ötven éve kereskedő és ebből 35 éve egyéni vállalkozóként működteti Balatonbogláron a „fagyisok” boltját, ahol a fagyi készítéshez szükséges alapanyagok, valamint kiegészítő és kellék anyagok széles választékát tartják. Felnőttképzési tevékenységet több mint negyed évszázada folytat a Balaton parton – eredményesen. Az egyéni vállalkozói tevékenység mellett férjével közösen üzemeltetik Balatonbogláron a „Kecskeméti Vendégházat”.

Évtizedek óta megbecsült tagja munkaadói érdekképviseleti Egyesületünknek. Társai Balatonboglár és Körzete KISOSZ Helyi Csoport elnökének már többször megválasztották és Megyei Küldött is.

Makkos Péter Urat: 35 éve egyéni vállalkozó. 1991-től 2003-ig a fonyódi Hajóállomáson lévő Halászkert Vendéglőt működtette. Szezonális vendéglátó tevékenységét 2000- ben a fonyódi gimnázium melletti, éves nyitva tartású Makkos Vendéglő üzemeltetésére módosította.

Szakmai tudását és tapasztalatait a szakképzés területén hasznosította. 1996-tól előadóként, vizsgáztatóként, szaktanácsadóként működött a szakképzésben.

Közéleti munkája során a fonyódi turisztikai egyesület társadalmi elnöke volt 3 éven keresztül, melynek keretében gasztro klubbot hoztak létre, rendezvényeket kezdeményeztek, pl. a fonyódi Harcsa Fesztivál, vagy az azóta hagyományossá vált Kolbász Fesztivál.

Szakmai Egyesületünk Megyei Elnökségének egyik meghatározó tagja és elnöke a Fonyód és Marcali Körzete KISOSZ Helyi Csoportnak.

Némethné Gábor Enikő Asszony, Németh Nikolett Asszony és Németh Ferenc Úr:

Siófoki Kálmán étterem és NODI Pizzéria vállalkozói, akik kiemelkedő színvonalon működtetik a város központjában lévő vendéglátóhelyet.

1998. óta vállalkoznak Siófokon. 2012-től működik a Siófoki Aranypart Kft., három éve üzemel a Kálmán Terasz és két éve a reggeliző pizzéria.

Családi vállalkozás eredményesen fejlődik és az Ezüstparton is működtetnek szezonális nyitva tartású büfé-falatozót.

Akik közelebbről ismerik a családot tudják, hogy a sporthoz is erős a kötődésük és a szakmai munka mellett sok időt, energiát fektettek Nándi fiúk sportkarrierjébe, aki a párizsi olimpián a 100 m-es gyorsúszásban 4. helyezést el, melyre méltán büszke a vendéglátós szakmai kör, Siófok város és Somogy Vármegye  is.

KISOSZ- nak hosszabb ideje aktív tagjai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



2024-09-2

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem