Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Meghívó vállalkozói konferenciára

Meghívó

KISOSZ kapacitásfejlesztés a

Dél-Dunántúli régióban

Konferencia

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Vállalkozó!

 

A TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0019 „KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban” program keretében a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége a régióban működő három megyei tagegyesülettel együtt érdekképviseleti tevékenységét fejleszti.

A program keretében konferenciára (vállalkozói fórumra) kerül sor, mely során munkaügyi, fogyasztóvédelmi, élelmiszerlánc-biztonsági, adózási (pl. online pénztárgépre átállás, stb.) jogszabályi előírásokról, hatósági ellenőrzésekről, vállalkozói véleményekről (kérdőív tapasztalatai), valamint a vállalkozások működését érintő aktuális témákról és javaslatokról tartunk – a Somogy Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szervei és a NAV képviselőinek bevonásával – előadást és konzultációt.

Tájékoztatást nyújtunk a kereskedők és vendéglátók munkaadói érdekképviseletének vállalkozókat segítő tevékenységéről, uniós fejlesztési forrásokról, esélyegyenlőségi és fenntarthatósági kérdésekről.

Meghívottak: Munkaügyi Szakigazgatási Szerv, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság, Munkaügyi Központ, NAV Somogy Megyei Adóigazgatósága, NAV Somogy Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága, Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ, Global-Logistic 2005 Kft.

 

Időpontja:             2014. június 11. (szerda) 8.30 óra

Helyszíne:            Véndiófa étterem

                                8624 Balatonszárszó, Kossuth L. u. 2.

 

A konferenciára valamennyi érdeklődő kereskedelmi és vendéglátó vállalkozót tisztelettel meghívom, és szeretettel várom. Kezdeményezem, meghívásomat továbbítsa az ismeretségi körébe tartozó vállalkozótársainak is.

 

Tisztelettel:

Kertész Rezső

ügyv. társelnök

 

 

 



2014-06-10

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem