Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban

Sajtó-nyilvános nyitórendezvény

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0019 „KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban” program keretében a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) a régióban működő három megyei tagegyesülettel együtt érdekképviseleti tevékenységét fejleszti.

Ennek keretében vállalkozói kérdőíves felmérést készít, a vállalkozók részére tájékoztató fórumokat, szemináriumokat és konferenciákat szervez, kiadványokat készít, kialakítja közös szakértői bázisát a munkaadói és munkavállalói társ-érdekképviseletekkel, elkészíti régiós szervezetfejlesztési tervét, valamint tisztségviselőivel és szakmai apparátusával együtt képzésen és kompetenciafejlesztésen vesz részt.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a program nyitórendezvényére, melynek

Időpontja: 2014. február 12. szerda 11 óra

Helyszíne: Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete KISOSZ (7400 Kaposvár, Németh I. fasor 37.)

Meghívásunk elfogadásában bízva:

Tisztelettel

Dr. Antalffy Gábor sk. KISOSZ elnök, Dr. Fischer Sándor sk. projektmenedzser



2014-04-9

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem