Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

KISOSZ vállalkozói fórum Siófokon

 

A pünkösdi ünnepet követő hét keddi napján - 2024. május 28-án (kedden) 8.30 órai kezdettel Siófokon a Zamárdi út 37. szám alatt lévő Piroska Csárda különtermében – ismét megtartjuk a megyei szintű vállalkozói fórumot. A rendezvényre Tagjainkat és a NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Somogy Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi-, munkaügyi-, munkavédelmi-, élelmiszerlánc- biztonsági-, népegészségügyi szervezetinek szakembereit kívánjuk meghívni. Természetesen Önnek is lehetősége van a meghívottak körére és a tárgyalandó témákra javaslatot tenni (e-mail cím: kisosz@somogy.hu  ).

Munkaadói Érdekképviseleti Egyesületünk - kedvezményes összegű tagsági hozzájárulás vállalása mellett- várja Somogy Vármegye területén telephellyel rendelkező kiskereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozók  jelentkezését. ( tel: 30/9933-933)

Szlogen: " Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó."


 



2024-04-8

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem