Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Turisztikai szezonértékelés Siófokon

Augusztus 29-én a siófoki Piroska Csárdában megtartottuk a KISOSZ vállalkozói fórumát.

 

A vállalkozói fórumot követő KISOSZ Megyei Elnökségi ülésen a nyári turisztikai szezon tapasztalatait összegeztük, értékeltük a kereskedelemben és a vendéglátásban működő vállalkozások helyzetét, a várható tendenciákat és egyeztettünk az ebből adódó érdekképviseleti feladatokról. Áttekintettük az Egyesület pénzügyi helyzetét, beszéltünk a tagdíj módosítási alternatívákról és döntöttünk kitüntetési javaslatokról. 

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ” Elnöksége a hosszú időn keresztül tisztességgel végzett szakmai és KISOSZ munkája elismeréséül KISOSZ Emlékplakett kitüntetésben részesítette:

Horváth Kálmánné Asszonyt, szántódi telephelyű társas vállalkozót, aki a Laguna Panzió családi vállalkozását működteti kiemelkedő szakmai színvonalon, valamint

Zsiga János Urat, aki a Szélkakas Vendéglátó Kft ügyvezetője és évtizedek óta Szántódon és Balatonföldváron vezet vendéglátó és kereskedelmi vállalkozást.

 



2023-09-11

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem