Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Turisztikai szezon "gyorsértékelése" Siófokon

Szeptember 2-án Siófokon vállalkozói fórum keretében értékeltük a turisztikai szezon eddigi tapasztalatait. Néhány tudósítást – a teljesség igénye nélkül – kiemeltünk, melyet Ön is elolvashat, vagy megnézhet ( kattintással megnyitható a link).

KISOSZ balatoni szezonértékelő: több volt a turista, nőtt a bevétel (mti.hu)- hirbalaton.hu- 2021.09.02.

https://www.hirbalaton.hu/kisosz-balatoni-szezonertekelo-tobb-volt-a-turista-nott-a-bevetel-mti-hu/

Ötödével több turista választotta a Balatont – sonline.hu- 2021.09.03.https://www.sonline.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/otodevel-tobb-turista-valasztotta-a-balatont-4374122/

Somogy TV híradó- 2021.09.03. ( 6 perc 30-tól KISOSZ sajtótájékoztató)https://www.youtube.com/watch?v=hA_CGSiSzcE&list=PLI9aDM63L0W4SLgHVCUCwqXZKApRNVLCT&index=1

 A jelenlévő vállalkozók és a sajtó számára is átadtunk egy írásos összeállítást azokról a jogszabály módosító javaslatainkról, melyet a kereskedelmi és vendéglátó vállalkozók, valamint az érdekképviselet is felvetett és szeretné, ha megvalósulna.

 



2022-01-31

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem