Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Balatoni szezonindító vállalkozói fórum

Sikeresen megtartottuk Balatonszárszón Egyesületünk turisztikai szezonindító vállalkozói fórumát. A meghívott vendégek sokrétű és hasznos információt nyújtottak a fórumon megjelent kereskedők és vendéglátósok számára. Az előző héten levélben kerestük meg a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) Vezérigazgatóját, aki pozitív módon reagált felvetésünkre és tájékoztatása szerint a DRV Zrt. a 2020-as és 2021-es évek időszakainak kvótatúllépése esetén kötbér moratóriumot hirdet. Ez azt jelenti, hogy a társaság továbbra is folytatja a kvótatúllépések ellenőrzését, amiről az érintetteket tájékoztatja, meghagyva a szükség esetén a kvótanövekmény megszerzésének lehetőségét, de aki ezzel nem kíván élni, azzal szemben nem érvényesíti az üzletszabályzatában rögzített kötbért.     

A kereskedők és vendéglátósok érdekében kezdeményezett egyeztetés első lépése sikerrel zárult és több mint ezer érintett vállalkozó mentesül többszázezer forint kötbér megfizetésétől. Az egyeztetéseket folytatni kívánjuk.

 A vállalkozói fórummal kapcsolatban a Magyar Távirati Iroda tudósítását több sajtó átvette, melyek közül a kanizsujsag.hu cikkét Ön is megnyithatja és elolvashatja amennyiben az alábbi linkre kattint:                    

Túlzónak tartja a somogyi KISOSZ a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás mértékét

https://kanizsaujsag.hu/hir/202106/tulzonak-tartja-a-somogyi-kisosz-a-vizikozmu-fejlesztesi-hozzajarulas-merteket

A balatonszárszói megyei szintű vállalkozói fórumnak komoly sajtóvisszhangja volt, melyek közül néhányat a figyelmébe ajánlok:

Somogy Tv Híradó- 2021.06.09.https://www.youtube.com/watch?v=NTNhkBlyjk4&list=PLI9aDM63L0W4SLgHVCUCwqXZKApRNVLCT&index=3

Erős szezonra készülnek a balatoni vendéglátósok- sonline.hu- 2021.06.12.https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/eros-szezonra-keszulnek-a-balatoni-vendeglatosok-4174702/

Túlzónak tartja a somogyi KISOSZ a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás mértékét (MTI)- hirbalaton.hu- 2021.06.08.http://www.hirbalaton.hu/tulzonak-tartja-a-somogyi-kisosz-a-vizikozmu-fejlesztesi-hozzajarulas-merteket-mti/

Kötbérmoratórium vendéglátósoknak, kisvállalkozásoknak- turizmusonline.hu- 2021.06.11.http://turizmusonline.hu/belfold/cikk/kotbermoratorium_vendeglatosoknak__kisvallalkozasoknak

 

 

 



2022-01-31

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem