Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

II. Somogyi Borszemle

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt KISOSZ Tag! 


Az elmúlt évben elfogadásra került Somogyi Borstratégia tartalommal való kitöltését szolgálja, hogy közelebb hozzuk a somogyi borászatok termékeit a fogyasztókhoz és ebben a közvetítő munkában aktívan vegyenek részt a vállalkozók, viszonteladók. A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ”, mint a kiskereskedők és vendéglátósok egyik jelentős – önkéntes tagságon szerveződött – munkaadói-, szakmai érdekképviselete együttműködésre hívja a kiskereskedelemben, vendéglátásban működő vállalkozókat, üzletvezetőket annak érdekében, hogy bővüljön a boltok és üzletek jó minőségű somogyi termelésű borválasztéka.


A 2018. november 7-én ( szerdán) 16 órakor a kaposvári Vármegyeháza Dísztermében ( Fő u. 10.) második alkalommal tartandó Borszemlére – a rendezők nevében – várjuk az érdeklődő, bort értékesítő kiskereskedő, vagy vendéglátó üzletkörű vállalkozók részvételét. A részvételi szándékát október 30-ig szíveskedjen a KISOSZ elérhetőségein jelezni: 30/6202-205, vagy 30/9933-933 telefonszámon, illetve a kisosz@somogy.hu e-mail címen. ( szakmai körben működő vállalkozótársa számára is továbbíthatja a meghívást, mert azt reméljük, hogy hasonló szakmai programok újabb vállalkozók csatlakozását segítik elő a munkaadói érdekképviselethez…)


A megyei Borszemlén megismerkedhet a dél-balatoni borászatok kínálatával, melyet megkóstolhat.


Bízom benne, hogy az ingyenes szakmai program felkeltette érdeklődését és Ön is elfogadja a rendezők meghívását.


Szakmai érdekképviseleti egyesületünk egy korábbi hagyományt folytat és ez évben is ellátta a KISOSZ Tagsággal rendelkező vállalkozók üzleteit a KISOSZ emblémát tartalmazó öntapadós matricával, mellyel kapcsolatban célunk, hogy a fogyasztók, vásárlók és a különböző irányító, ellenőrző szervek munkatársainál az eddigieknél nagyobb bizalmat érjünk el. Ezt a törekvést megalapozza, hogy a szakmai egyesületünkhöz tartozó kereskedők és vendéglátósok általában több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak a pult mögött, vagy irányítják az üzletet, így esetükben – tapasztalatunk szerint – garantált a jó minőségű áru, nagyobb a vásárlói elégedettség, kevesebb a fogyasztók, vásárlók részéről a panasz.


Érdekképviseleti kezdeményezésünkről újságcikk jelent meg a Somogyi Hírlapban és hirdetést adtunk fel a Kapos Extra című ingyenes újságban a következő szöveggel „Minőség garantált! Vásároljon a KISOSZ matricával jelölt kereskedő és vendéglátó üzletekben!”


Javasolom éljen a KISOSZ Tagok által ingyenesen igénybe vehető  hirdetési lehetőséggel. Az Egyesület www.kisosz.somogy.hu honlap címén hirdetését megjelentettjük, amennyiben a kisosz@somogy.hu e-mail címre elküldi a hirdetés szövegét.

Kaposvár, 2018. október 12.

 

Üdvözlettel

 

Kertész Rezső

ügyv.-társelnök


 

 



2018-10-12

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem